Kyslá smotanová omáčka s uhorkami a chrenom

K receptu

Ak sledujete svoju postavu, kyslá smotanová omáčka je to, čo potrebujete. Táto verzia chrenovej omáčky je ideálna k varenému hovädziemu, jahňaciemu a bravčovému mäsu.

zložitosť: ľahko Kalórie: 199,16 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 h 10 min Použité: 1,73 g/20,06 g/2,88VečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraOmáčka, dresingVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE200 g tuku kyslá smotana 1–2 stredne nakladané uhorky 1–3 polievkové lyžice. l. pripravený chren 1 malý zväzok zelenej cibuľky čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky ošúpeme a nakrájame. Bielu časť zelenej cibuľky nasekáme nadrobno a zelenú časť nakrájame na 1 cm dlhé kúsky.

Krok 2

Kyslú smotanu vymiešame s chrenom podľa chuti do hladka, dochutíme korením.

Krok 3

Do omáčky pridáme cibuľu a uhorky. Necháme 1 hodinu vylúhovať v chladničke. Podávame k palacinkám spolu s rybami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik