Ľahko solené paradajky

K receptu

Klasické ruské sezónne predjedlo, keď vás už trochu omrzia obyčajné paradajky.

zložitosť: ľahko Kalórie: 69,97 kcal/porcia Porcie: 10 varenie: 72 h Pridať. čas: 15 min Použité: 2,09 g/0,34 g/15,31Žiadna tepelná úpravaruská kuchyňaVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍparadajky 1,5 kg voda 1,5 l soľ 4 PL cukru 4 PL kôpru (dáždniky) 2 ks cesnak 1 hlavička petržlenová vňať 3 vetvičky bazalky 3 vetvičky feferónky 0,5 ks list chrenu 1 ks list čiernych ríbezlí 3-4 ks .list čerešne 5 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte soľanku pre paradajky. Soľ a cukor rozpustite vo vode, priveďte do varu a ochlaďte.

Krok 2

Aby boli paradajky chutné, vezmite si všetky aromatické bylinky, ktoré nájdete v záhrade. Zloženie nie je dôležité. Do panvice vložíme listy chrenu, ríbezlí a čerešní, vetvičky petržlenu, kôpru, strúčiky cesnaku, bobkový list a feferónku.

Krok 3

Na vrch zelene rozložte paradajky, ktoré je potrebné niekoľkokrát prepichnúť špáradlom v blízkosti stonky. Paradajky zalejeme vychladnutým nálevom. Nechajte pri izbovej teplote 1-1,5 dňa. Potom môžete skúsiť. Potom skladujte v chladničke.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Keďže náplň je slaná, takéto paradajky nevydržia dlhšie ako týždeň, potom už nie sú jemne solené.

UŽITOČNÉ RADY

Pre rovnomerné solenie je vhodné vziať paradajky rovnakej veľkosti.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik