K receptu
Klasické ruské sezónne predjedlo, keď vás už trochu omrzia obyčajné paradajky.
zložitosť: ľahko Kalórie: 69,97 kcal/porcia Porcie: 10 varenie: 72 h Pridať. čas: 15 min Použité: 2,09 g/0,34 g/15,31Žiadna tepelná úpravaruská kuchyňaVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍparadajky 1,5 kg voda 1,5 l soľ 4 PL cukru 4 PL kôpru (dáždniky) 2 ks cesnak 1 hlavička petržlenová vňať 3 vetvičky bazalky 3 vetvičky feferónky 0,5 ks list chrenu 1 ks list čiernych ríbezlí 3-4 ks .list čerešne 5 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravte soľanku pre paradajky. Soľ a cukor rozpustite vo vode, priveďte do varu a ochlaďte.
Krok 2
Aby boli paradajky chutné, vezmite si všetky aromatické bylinky, ktoré nájdete v záhrade. Zloženie nie je dôležité. Do panvice vložíme listy chrenu, ríbezlí a čerešní, vetvičky petržlenu, kôpru, strúčiky cesnaku, bobkový list a feferónku.
Krok 3
Na vrch zelene rozložte paradajky, ktoré je potrebné niekoľkokrát prepichnúť špáradlom v blízkosti stonky. Paradajky zalejeme vychladnutým nálevom. Nechajte pri izbovej teplote 1-1,5 dňa. Potom môžete skúsiť. Potom skladujte v chladničke.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Keďže náplň je slaná, takéto paradajky nevydržia dlhšie ako týždeň, potom už nie sú jemne solené.
UŽITOČNÉ RADY
Pre rovnomerné solenie je vhodné vziať paradajky rovnakej veľkosti.