K receptu
Horúce a pikantné občerstvenie.
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minŽiadna tepelná úpravaŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčerstvá uhorka 1 ks mladá cuketa 0,5 ks šampiňóny 3 ks cesnak 1 strúčik morskej riasy 50 g soľ podľa chuti cukor štipka jablčný ocot 1 polievková lyžica čierne korenie rastlinný olej Tabuľka hmotností a mier. RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Nakrájajte šampiňóny na plátky. Dochutíme soľou, posypeme cukrom, citrónovou šťavou a olivovým olejom. Nechajte pôsobiť 10 minút.
Krok 2
Cuketu a uhorku nakrájame na pásiky. Pridajte k nim morské riasy a cesnak. Pridajte soľ podľa chuti a posypte rastlinným olejom. Nechajte pôsobiť 10-20 minút. Vypustenú šťavu sceďte.
Krok 3
Zmiešajte nakladanú zeleninu a huby. Dochutíme citrónovou šťavou, rastlinným olejom, korením a soľou. Posypeme zelenou cibuľkou a opečenými sezamovými semienkami.