K receptu
Túto pizzu pripravujem nie na novoročný stôl, ale 1. januára. Zostalo veľa rôznych kusov mäsa a zeleniny, ale už nechcete nič. Ale užite si horúcu pizzu! Nechcem sa po Silvestri motať s cestom, takže používam hotové základy.
zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 30 minRúraPečeniePekáreňPárty, bufetNový rokINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍpizza základ 2 ks údená klobása 120 marinovaný syr 200 g paradajka 1 ks talianske bylinky olivy alebo olivy 5 ks Makheev majonéza 2 polievkové lyžice. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na dno pizze položte lyžicu kečupu a majonézy. Rozložte po celej základni.
Krok 2
Poukladáme plátky klobásy.
Krok 3
Olivy a na tenké plátky nakrájaná nakladaná uhorka.
Krok 4
Pridajte plátky paradajok. Posypeme talianskymi bylinkami.
Krok 5
Bohato posypeme strúhaným syrom. Uložíme na plech.
Krok 6
Predhrejte rúru na 200 stupňov. Pizzu pečieme 10-12 minút.