Pizza s klobásou a nakladanými uhorkami

K receptu

Túto pizzu pripravujem nie na novoročný stôl, ale 1. januára. Zostalo veľa rôznych kusov mäsa a zeleniny, ale už nechcete nič. Ale užite si horúcu pizzu! Nechcem sa po Silvestri motať s cestom, takže používam hotové základy.

zložitosť: ľahko Porcie: 8 varenie: 30 minRúraPečeniePekáreňPárty, bufetNový rokINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍpizza základ 2 ks údená klobása 120 marinovaný syr 200 g paradajka 1 ks talianske bylinky olivy alebo olivy 5 ks Makheev majonéza 2 polievkové lyžice. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na dno pizze položte lyžicu kečupu a majonézy. Rozložte po celej základni.

Krok 2

Poukladáme plátky klobásy.

Krok 3

Olivy a na tenké plátky nakrájaná nakladaná uhorka.

Krok 4

Pridajte plátky paradajok. Posypeme talianskymi bylinkami.

Krok 5

Bohato posypeme strúhaným syrom. Uložíme na plech.

Krok 6

Predhrejte rúru na 200 stupňov. Pizzu pečieme 10-12 minút.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik