Ryba pečená so zeleninou

K receptu

Ľahké, voňavé jedlo.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 40 minEurópska kuchyňaHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoDetské menuPárty, bufetINGREDIENCIE NA 4 PORCIEcoho losos 800 gpomidry čerešňové vetvičky 4 ks cibuľa zelené pierka 4 ks olivový olej 4 polievkové lyžice. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Každé filé (asi 200 g) pečieme samostatne v pergameni. Každý kúsok pergamenu potrieme olivovým olejom, pridáme jeden plátok bieleho póru a jednu nakrájanú zelenú cibuľku.

Krok 2

Každú porciu ryby potrieme soľou, čerstvo mletým korením a poukladáme na cibuľu. Ak chcete, môžete posypať svojimi obľúbenými bylinkami. Použila som sušené oregano a pár lístkov čerstvého rozmarínu. Navrch položíme vetvičku cherry paradajok a pokvapkáme olivovým olejom.

Krok 3

Navrch položíme vetvičku cherry paradajok a pokvapkáme olivovým olejom.

Krok 4

Pevne uzavrite papier na pečenie a pečte v rúre 25 minút pri 200 °C.

Krok 5

Podávame priamo v papieri na pečenie, posypané nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Môžete upiecť akúkoľvek červenú rybu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik