K receptu
Ľahké, voňavé jedlo.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 40 minEurópska kuchyňaHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoDetské menuPárty, bufetINGREDIENCIE NA 4 PORCIEcoho losos 800 gpomidry čerešňové vetvičky 4 ks cibuľa zelené pierka 4 ks olivový olej 4 polievkové lyžice. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Každé filé (asi 200 g) pečieme samostatne v pergameni. Každý kúsok pergamenu potrieme olivovým olejom, pridáme jeden plátok bieleho póru a jednu nakrájanú zelenú cibuľku.
Krok 2
Každú porciu ryby potrieme soľou, čerstvo mletým korením a poukladáme na cibuľu. Ak chcete, môžete posypať svojimi obľúbenými bylinkami. Použila som sušené oregano a pár lístkov čerstvého rozmarínu. Navrch položíme vetvičku cherry paradajok a pokvapkáme olivovým olejom.
Krok 3
Navrch položíme vetvičku cherry paradajok a pokvapkáme olivovým olejom.
Krok 4
Pevne uzavrite papier na pečenie a pečte v rúre 25 minút pri 200 °C.
Krok 5
Podávame priamo v papieri na pečenie, posypané nadrobno nasekanou petržlenovou vňaťou.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Môžete upiecť akúkoľvek červenú rybu.