K receptu
Tento rýchlo pripravený šalát môže byť ponúknutý rodine na večeru.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minVečeraVečeraŠalátPárty, bufetINGREDIENCIE NA 4 PORCIEúdené zemiaky 3 ks nakladaná morská riasa 0,5 ks nakladaná uhorka 1 ks varené prepeličie vajcia 4 ks vetvičky čerstvého kôpru mletá 4 ks čierne korenie podľa chuti rastlinný olej 1 lyžička. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Polovicu jednej klobásy nakrájame a nakrájame na tenké kolieska, zvyšné klobásy nakrájame na polkolieska. Všetky nakrájané párky opečieme na oleji do zlatista. Položte na papierovú utierku (kruhy umiestnite oddelene).
Krok 2
Zemiaky a uhorku nakrájame na malé kocky. Vypustite tekutinu z hrášku a kapusty. Cibuľu ošúpeme, umyjeme, osušíme, nakrájame nadrobno.
Krok 3
Skombinujte pripravené produkty, pridajte soľ a korenie podľa chuti, dochuťte polovicou majonézy a premiešajte.
Krok 4
Vložte do šalátovej misy, naneste sieťku majonézy. Ozdobte polovicami vajec, plátkami klobásy a kôprom. Ihneď podávajte.