Šalát s klobásami

K receptu

Tento rýchlo pripravený šalát môže byť ponúknutý rodine na večeru.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minVečeraVečeraŠalátPárty, bufetINGREDIENCIE NA 4 PORCIEúdené zemiaky 3 ks nakladaná morská riasa 0,5 ks nakladaná uhorka 1 ks varené prepeličie vajcia 4 ks vetvičky čerstvého kôpru mletá 4 ks čierne korenie podľa chuti rastlinný olej 1 lyžička. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Polovicu jednej klobásy nakrájame a nakrájame na tenké kolieska, zvyšné klobásy nakrájame na polkolieska. Všetky nakrájané párky opečieme na oleji do zlatista. Položte na papierovú utierku (kruhy umiestnite oddelene).

Krok 2

Zemiaky a uhorku nakrájame na malé kocky. Vypustite tekutinu z hrášku a kapusty. Cibuľu ošúpeme, umyjeme, osušíme, nakrájame nadrobno.

Krok 3

Skombinujte pripravené produkty, pridajte soľ a korenie podľa chuti, dochuťte polovicou majonézy a premiešajte.

Krok 4

Vložte do šalátovej misy, naneste sieťku majonézy. Ozdobte polovicami vajec, plátkami klobásy a kôprom. Ihneď podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik