K receptu
Veľmi jednoduchá príprava rolky suluguni so zeleninou. Vynikajúca alternatíva tradičnej šunky, baklažánu a pita roliek. A mandľové baje, ktoré Mamiya Jojua používa v tomto recepte, je tradičná orechová omáčka, ktorá sa v Gruzínsku zvyčajne podáva ako omáčka na kuracie mäso alebo ryby.
zložitosť: ľahko Kalórie: 116,45 kcal/porcia Porcie: 4 Použité: 5,93 g / 8,82 g / 3,65Žiadna tepelná úpravaChladeniegruzínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEsuluguni, palacinka – 60 g zmiešanej zeleniny – 60 gogurts – 50 g ružových paradajok – 50 gbazhe z mandlí – 200 g estragónu – 8 gkinza – 4 gtsitsmati – 8 gmint – 8 gmini špenát – 4 g červená bazalka – 4 g Tabuľka hmotnosti opatrenia RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky a paradajky nakrájame na malé kocky.
Krok 2
Zmiešajte všetky ingrediencie a namažte suluguni list s pripravenou náplňou.
Krok 3
Zvinieme do rolády a dáme do chladničky.
MIMOchodom
Recept poskytuje Mamiya Jojua, šéfkuchár reštaurácie Kazbek.