Syrová rolka Suluguni so zeleninou

K receptu

Veľmi jednoduchá príprava rolky suluguni so zeleninou. Vynikajúca alternatíva tradičnej šunky, baklažánu a pita roliek. A mandľové baje, ktoré Mamiya Jojua používa v tomto recepte, je tradičná orechová omáčka, ktorá sa v Gruzínsku zvyčajne podáva ako omáčka na kuracie mäso alebo ryby.

zložitosť: ľahko Kalórie: 116,45 kcal/porcia Porcie: 4 Použité: 5,93 g / 8,82 g / 3,65Žiadna tepelná úpravaChladeniegruzínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEsuluguni, palacinka – 60 g zmiešanej zeleniny – 60 gogurts – 50 g ružových paradajok – 50 gbazhe z mandlí – 200 g estragónu – 8 gkinza – 4 gtsitsmati – 8 gmint – 8 gmini špenát – 4 g červená bazalka – 4 g Tabuľka hmotnosti opatrenia RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky a paradajky nakrájame na malé kocky.

Krok 2

Zmiešajte všetky ingrediencie a namažte suluguni list s pripravenou náplňou.

Krok 3

Zvinieme do rolády a dáme do chladničky.

MIMOchodom

Recept poskytuje Mamiya Jojua, šéfkuchár reštaurácie Kazbek.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik