Tatárska omáčka s čerstvou uhorkou

K receptu

Pikantná omáčka s jemnou kyslosťou a čerstvosťou uhoriek a byliniek je ideálna k mäsu a rybám. A perfektne sa hodí do rámca vonkajších posedení, keďže si ho môžete pripraviť už počas prípravy hlavného jedla.

zložitosť: ľahko Kalórie: 1265,80 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 5 min Pridať. čas: 5 min Použité: 3,35 g/134,30 g/11,19Omáčka, dresingINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmajonéza „Maheev s citrónovou šťavou“ 200 g zeleniny (kôpor, zelená cibuľa) 50 čerstvých gogurtov 12 ks cesnak 2 ks soľ Podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zeleninu pomelte, uhorku nastrúhajte na strednom strúhadle a nasekajte cesnak.

Krok 2

Do majonézy jemne pridajte všetku zeleninu, cesnak a uhorku a podľa chuti pridajte soľ. Omáčka je hotová.

UŽITOČNÉ RADY

Ak chcete, aby bola omáčka menej mastná, zmiešajte majonézu a nízkotučnú kyslú smotanu v rovnakých pomeroch.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik