Zeleninový šalát s rybami

K receptu

Šalát je pripravený na základe známeho „sleď pod kožuchom“. Niektoré komponenty boli vymenené. Na obliekanie šalátu som použil „provensálsku“ majonézu TM Makheev. Šalát môžeme podávať na jedno jedlo alebo po častiach.

zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 25 min Pridať. čas: 1 hodinaVarenieŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍzemiaky 2 ks stredná mrkva 2 ks stredne veľká cvikla 2 ks konzervované ryby v nádobe s olejom 1 ks čerstvá uhorka 1 ks „provensálska“ majonéza Makheev 6 lyžíc soľ podľa chuti čerstvo mleté ​​čierne korenie podľa chuti čerstvý kôpor na ozdobu Tabuľka mier a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zemiaky ošúpeme. Uvaríme v osolenej vode do mäkka. Vypustite vodu a ochlaďte zemiaky. Cviklu a mrkvu uvaríme v šupke. Vypustite vodu, ochlaďte zeleninu a ošúpte ju.

Krok 2

Zemiaky nakrájame na krátke tenké prúžky.

Krok 3

Mrkvu nakrájajte rovnakým spôsobom ako zemiaky.

Krok 4

Repu nakrájame na krátke tenké pásiky.

Krok 5

Uhorku umyte a osušte. Nakrájajte na malé kocky.

Krok 6

Otvorte konzervu s rybami. Vypustite olej.

Krok 7

Rozdeľte ryby na malé kúsky. Odstráňte semená.

Krok 8

Všetky zložky šalátu sú pripravené.

Krok 9

Na dno pohárov položte vrstvu cvikly, pridajte trochu soli a korenia.

Krok 10

Na repu položte vrstvu „provensálskej“ majonézy Makheev. Majonézu je možné vložiť do plastového vrecka a vytlačiť cez malý otvor alebo použiť kulinársku striekačku.

Krok 11

Položte vrstvu konzervovaných rýb.

Krok 12

Ďalej je vrstva majonézy „Provensálska“ Makheev.

Krok 13

Položte vrstvu mrkvy.

Krok 14

Na mrkve – vrstva „provensálskej“ majonézy od Makheeva.

Krok 15

Položte vrstvu zemiakov, pridajte trochu soli a korenia.

Krok 16

Na zemiaky naneste sieťku „provensálskej“ majonézy Makheev.

Krok 17

Umiestnite kocky uhorky.

Krok 18

Na uhorky dajte trochu viac „provensálskej“ majonézy.

Krok 19

Šalát je možné podávať ihneď alebo vopred pripravený vložiť do chladničky. Šalát podávajte na slávnostnom stole ozdobený kôprom.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Pre pikantnosť môžete do majonézy pridať trochu strúhaného cesnaku alebo koreňa zázvoru.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik