Chrumkavý zubáč s uhorkou

K receptu

Jedlo podobné klasickému anglickému fish and chips (fish and chips). Jemný filet zo šťuka harmonicky spája chuť s jemne slanou uhorkou, ktorá dodáva pokrmu ruskú chuť. Ľahko sa pripravuje, s jasnou chuťou, šťuka s uhorkou bude vhodná na každom sviatočnom stole.

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minVyprážanéAnglická kuchyňaHlavný chodVegetariánstvonarodeninyNový rokRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUfilet zo šťuka – 80 g hranolky a panko sušienky na obaľovanie – 70 g domáca kôprová majonéza – 40 g uhorka solená – 60 g zelený prášok – 2 g semienka feniklu – 2 g soľ – 2 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Filet zo šťuka namáčame v tempura cestíčku a obalíme v panko strúhanke s hranolkami a feniklovými semienkami. Potom hlboko smažte, kým nie sú hotové.

Krok 2

Podávame s domácou kôprovou majonézou a jemne osolenou uhorkou. Ozdobte práškovou zeleňou.

MIMOchodom

Recept poskytol Dmitrij Shurshakov, šéfkuchár gastrobaru „Nikam nejdeme“.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik