Dzhadzhik na matsoni s čerstvou uhorkou

K receptu

Dzhadzhik – studená polievka s uhorkami a kyslým mliekom. Skôr než príde chladné počasie a jeseň sa zdrží na cestách, skúste si ju uvariť namiesto okrošky.

zložitosť: ľahko Porcie: 4Žiadna tepelná úpravaTurecká kuchyňaVečeraVečerapolievkaVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEmalé čerstvé uhorky – 320 g cesnak – 8 g matsoni 1,5 % – 1 lm čerstvej mäty – 12 g sušenej mäty – 8 g papriky – 4 g olivového oleja – 20 g soli – 4 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky po ošúpaní nakrájame na prúžky.

Krok 2

Cesnak a čerstvú mätu nasekáme nadrobno. Pridajte matsoni a soľ, potom premiešajte.

Krok 3

Všetko položte na tanier. Ozdobte čerstvou mätou, sušenou mätou a paprikou.

MIMOchodom

Recept poskytol Dmitry Shakaryan, šéfkuchár reštaurácie Coffeemania, Soči.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik