Japonský uhorkový šalát

K receptu

Svetlý, ľahký a chutný letný japonský šalát z uhoriek osvieži a povzbudí vašu chuť do jedla! Podávajte ako apitizér.

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 3 hodiny Pridať. čas: 20 hŽiadna tepelná úpravajaponská kuchyňaVečeraŠalátVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEuhorka 4 ks smažené sezamové semienka 2 ks soľ 1 polievková lyžica ryžový ocot 1 polievková lyžica. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky umyte a nakrájajte škrabkou na zeleninu alebo krájačom. Pridajte soľ, premiešajte a nechajte 20 minút.

Krok 2

Opláchnite pod čistou vodou, aby ste odstránili soľ, sceďte.

Krok 3

Zmiešajte ryžový ocot, sójovú omáčku, sezamový olej a cukor. Uhorky okoreníme.

Krok 4

Položte na tanier, pridajte plátky reďkovky, diagonálne nakrájanú cibuľu a sezamové semienka. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik