K receptu
Svetlý, ľahký a chutný letný japonský šalát z uhoriek osvieži a povzbudí vašu chuť do jedla! Podávajte ako apitizér.
zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 3 hodiny Pridať. čas: 20 hŽiadna tepelná úpravajaponská kuchyňaVečeraŠalátVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEuhorka 4 ks smažené sezamové semienka 2 ks soľ 1 polievková lyžica ryžový ocot 1 polievková lyžica. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky umyte a nakrájajte škrabkou na zeleninu alebo krájačom. Pridajte soľ, premiešajte a nechajte 20 minút.
Krok 2
Opláchnite pod čistou vodou, aby ste odstránili soľ, sceďte.
Krok 3
Zmiešajte ryžový ocot, sójovú omáčku, sezamový olej a cukor. Uhorky okoreníme.
Krok 4
Položte na tanier, pridajte plátky reďkovky, diagonálne nakrájanú cibuľu a sezamové semienka. Dobrú chuť!