Squashový kaviár s paradajkovou pastou

Squashový kaviár s paradajkovou pastou

Squashový kaviár K receptu

Squashový kaviár s paradajkovou pastou je v Rusku veľmi obľúbeným jedlom. A ak je pre vás zvykom pripravovať jedlo na zimu doma, pravdepodobne máte svoj vlastný recept na toto občerstvenie. Na tomto kaviári je dobré, že je kompatibilný s takmer akoukoľvek ingredienciou! Ako doplnok môžete použiť bylinky a bylinky, ktoré máte v záhrade alebo na pultoch obchodov a výsledok bude výborný. A aj keď je to pre nás nezvyčajné, do tekvicového kaviáru s paradajkovou pastou môžete dať niečo exotickejšie, napríklad zázvor, citrónovú trávu, bazalku, rascu, koriander. Skúšajte, experimentujte, vyberajte si vlastné kombinácie!

zložitosť: priemer Kalórie: 546,47 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 2 hodiny 30 minút Použité: 8,89 g/14,77 g/94,50PrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ4 kg cukety 500 g cibule 500 g mrkvy 10 strúčikov cesnaku zväzok petržlenu 400 g paradajkového pretlaku 150 ml bieleho vínneho octu 1 pohár cukru 2 polievkové lyžice. l. soľ 2-3 lyžičky. čerstvo mleté ​​čierne korenie rastlinný olej Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte ingrediencie na tekvicový kaviár s paradajkovou pastou. Najprv sa pustite do cukety. Ošúpte ich a odstráňte semienka. Dužinu nakrájajte na polovičné krúžky s hrúbkou 5–7 mm.

Krok 2

Ošúpte cibuľu a mrkvu na tekvicový kaviár. Cibuľu nakrájame na malé kocky, mrkvu nastrúhame na hrubom strúhadle alebo nakrájame na veľmi tenké pásiky.

Krok 3

Ošúpte a nakrájajte cesnak na tekvicový kaviár s paradajkovou pastou. Petržlenovú vňať roztrieďte, opláchnite studenou vodou a osušte, rozložte na papierové utierky. Potom nakrájajte.

Krok 4

Vo veľkej panvici zohrejte rastlinný olej a opečte cuketu. Hotové vložte do cedníka, aby odtiekla prebytočná tekutina. To bude mať najlepší vplyv na konzistenciu kaviáru.

Krok 5

Do panvice pridajte trochu viac rastlinného oleja. Pridajte cibuľu a mrkvu. Zeleninu opekajte na strednom ohni do mäkka (asi 15-20 minút).

Krok 6

Pripravenú cuketu, cibuľu a mrkvu v malých porciách pretlačte cez mlynček na mäso s jemnými zubami do misy. Presuňte do hrnca na konečné varenie tekvicového kaviáru.

Krok 7

Pridajte soľ, cukor, korenie, ocot a paradajkový pretlak. Priveďte do varu a na miernom ohni za občasného miešania varte 2 hodiny. Za 5 min. Pred koncom varenia pridáme do tekvicového kaviáru cesnak a petržlenovú vňať.

Krok 8

Vložte tekvicový kaviár s paradajkovou pastou do sterilizovaných pohárov a zrolujte. Otočte hore dnom, zabaľte a nechajte úplne vychladnúť.

UŽITOČNÉ RADY

Pred pridaním cesnaku do tekvicového kaviáru s paradajkovým pretlakom ho pečieme, celé strúčiky v šupke rozložíme na plech na pečenie pri teplote 180 °C počas 30 minút. Stratí svoju štipľavosť a stane sa sladkým, veľmi jemným.

MIMOchodom

Na prípravu tekvicového kaviáru s paradajkovou pastou je lepšie zvoliť rafinovaný rastlinný olej, ktorý má neutrálnu chuť a neprehluší „zvuk“ zeleniny a bylín.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik