Dezertný šalát z hrušiek, hrozna a uhoriek

K receptu

Nezvyčajne šťavnatý, ľahký a veľmi jemný šalát! A je to tiež veľmi chutné – kombinácia šťavnatého ovocia, uhoriek s lieskovými orieškami a citrónovou šťavou.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minnemecká kuchyňaDezertŠalátPárty, bufetDovolenka detíINGREDIENCIE NA 4 PORCIEtvrdé hrušky 4 ks uhorky 2 ks hrozno bez jadierok 50 g lieskové orechy 50 g citrónová šťava 2 PL cukru 1 PL šalátových listov na servírovanie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky a hrušky ošúpeme a nakrájame na pásiky. Ihneď polejeme citrónovou šťavou a posypeme cukrom.

Krok 2

Lieskové orechy pomelieme na jemnú strúhanku, šalát premiešame a pridáme hrozno. Podávame na listoch šalátu.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Hrozno je možné po naparení nahradiť hrozienkami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik