K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 40 minRúraPečenieRaňajkyObčerstveniePiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIEtenký lavash 1 ks syr 50 g nakladaná uhorka 1 ks zelená cibuľa. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravíme si produkty. Varte klobásy, kým nie sú hotové. Syr, zelenú cibuľku a uhorku nakrájame na kúsky veľkosti klobásy.
Krok 2
Nakrájajte lavash na dve časti. Pridajte klobásu, pár kúskov syra, uhorku a zelenú cibuľku. Klobásu namažte majonézou (alebo kečupom). Zabaľte ho do obálky.
Krok 3
Vložte do rúry na 10-15 minút, kým pita chlieb nezhnedne.