Klobása v lavash s nakladanou uhorkou a syrom

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 40 minRúraPečenieRaňajkyObčerstveniePiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIEtenký lavash 1 ks syr 50 g nakladaná uhorka 1 ks zelená cibuľa. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravíme si produkty. Varte klobásy, kým nie sú hotové. Syr, zelenú cibuľku a uhorku nakrájame na kúsky veľkosti klobásy.

Krok 2

Nakrájajte lavash na dve časti. Pridajte klobásu, pár kúskov syra, uhorku a zelenú cibuľku. Klobásu namažte majonézou (alebo kečupom). Zabaľte ho do obálky.

Krok 3

Vložte do rúry na 10-15 minút, kým pita chlieb nezhnedne.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik