Mini Pepperoni Pizza

K receptu

Pizza z lístkového cesta, veľmi nadýchaná a šťavnatá, veľmi chutná!

zložitosť: ľahko Porcie: 1PekáreňINGREDIENCIE NA 1 PORCIUlístkové cesto bez droždia 300 gtomata vo vlastnej šťave 90 g cesnaku 1 strúčik ks oregano 1 g rastlinný olej 10 g feferónka klobása 60 g pomidor čerstvý 60 g syr mozzarella 60 g bylinky voliteľné 2 g soľ 2-3 korenie mleté ​​čierne korenie 0,1. g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Lístkové cesto rozmrazujte 30-40 minút. Potom vystrihnite ovál alebo kruh (podľa toho, čo chcete), položte ho na plech na pečenie na suchý povrch.

Krok 2

Paradajky vo vlastnej šťave rozmixujeme mixérom, pridáme soľ, mleté ​​čierne korenie, prelisovaný cesnak, oregano (pizzové korenie), rastlinný olej rozmixujeme do hladka.

Krok 3

Položte omáčku do stredu cesta a krúživými pohybmi od stredu k okrajom ju rovnomerne rozdeľte po celom povrchu cesta. Posypeme trochou syra po celom povrchu. Potom rozložte ingrediencie v nasledujúcom poradí: klobása nakrájaná na krúžky široké 1,5 mm, paradajky na plátky, posypte zvyšným syrom.

Krok 4

Pečieme v rúre pri T = 200°C 10-15 minút. Vyberte z rúry, ozdobte bylinkami.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Pridajte bylinky podľa chuti, bazalku, oregano, tymian…

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik