K receptu
Mäkké, šťavnaté a neskutočne chutné rezne!
zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 40 min Pridať. čas: 20 minPraženieVečeraHlavný chodVegetariánstvonarodeninyINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmorka (filé) 300 gluk 1 ks kyslé uhorky 4 ks vajcia 1 ks kôpor 1 zväzok bieleho chleba 2 ks mletý koriander 0,5 ČL soľ podľa chuti korenie podľa chuti muškátový oriešok 1 štipka mlieka 0,5 šálky (a) Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravíme si suroviny na rezne.
Krok 2
Morčacie filé zakrútime do mletého mäsa a cibule.
Krok 3
Biely chlieb (bochník, rožok) namočíme na 20 minút do mlieka.
Krok 4
Mleté mäso, biely chlieb, vajce, nadrobno nasekaný kôpor, nasekané kyslé uhorky zmiešame v mixéri. Vezmite si toho veľkú kopu.
Krok 5
Pridajte smotanu, soľ, korenie, pridajte korenie. Mleté mäso dobre premiešame.
Krok 6
Rezne opečieme na dobre rozohriatej panvici do zlatista.