Morčacie rezne s kyslou uhorkou a kôprom

K receptu

Mäkké, šťavnaté a neskutočne chutné rezne!

zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 40 min Pridať. čas: 20 minPraženieVečeraHlavný chodVegetariánstvonarodeninyINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmorka (filé) 300 gluk 1 ks kyslé uhorky 4 ks vajcia 1 ks kôpor 1 zväzok bieleho chleba 2 ks mletý koriander 0,5 ČL soľ podľa chuti korenie podľa chuti muškátový oriešok 1 štipka mlieka 0,5 šálky (a) Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravíme si suroviny na rezne.

Krok 2

Morčacie filé zakrútime do mletého mäsa a cibule.

Krok 3

Biely chlieb (bochník, rožok) namočíme na 20 minút do mlieka.

Krok 4

Mleté mäso, biely chlieb, vajce, nadrobno nasekaný kôpor, nasekané kyslé uhorky zmiešame v mixéri. Vezmite si toho veľkú kopu.

Krok 5

Pridajte smotanu, soľ, korenie, pridajte korenie. Mleté mäso dobre premiešame.

Krok 6

Rezne opečieme na dobre rozohriatej panvici do zlatista.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik