Nostalgický Olivier šalát

K receptu

Tento Olivier sa najviac približuje verzii, ktorú si väčšina z nás pamätá z detstva – s Doktorovou klobásou. Len na sviatočný stôl sme pripravili chuťovo zaujímavejšie variant, nahradenie varenej klobásy varenou hruďou.

zložitosť: ľahko Porcie: 4ŠalátVegetariánstvonarodeninyNový rokVianoceINGREDIENCIE NA 4 PORCIEvajce – 4 ks varené zemiaky – 160 g pečená mrkva – 100 nakladaná kapusta – 100 g varená hruď – 180 g zelený hrášok – 80 g soľ – 4 g majonéza – 160 g Tabuľka hmotností a mier. RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Vajíčko uvaríme na mäkko. Prekrojíme na polovicu, pričom v jednej polovici necháme väčšinu žĺtka.

Krok 2

Zemiaky a mrkvu ošúpeme.

Krok 3

Zvyšný proteín, uhorky, pripravenú zeleninu a varenú hruď nakrájajte na malé kocky. Pridajte zelený hrášok, soľ a premiešajte.

Krok 4

Šalát ochutíme majonézou. Položte na tanier a ukradnite polovicu vajíčka.

MIMOchodom

Recept poskytuje reštaurácia Coyote Ugly na Arbate.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik