K receptu
Tento Olivier sa najviac približuje verzii, ktorú si väčšina z nás pamätá z detstva – s Doktorovou klobásou. Len na sviatočný stôl sme pripravili chuťovo zaujímavejšie variant, nahradenie varenej klobásy varenou hruďou.
zložitosť: ľahko Porcie: 4ŠalátVegetariánstvonarodeninyNový rokVianoceINGREDIENCIE NA 4 PORCIEvajce – 4 ks varené zemiaky – 160 g pečená mrkva – 100 nakladaná kapusta – 100 g varená hruď – 180 g zelený hrášok – 80 g soľ – 4 g majonéza – 160 g Tabuľka hmotností a mier. RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Vajíčko uvaríme na mäkko. Prekrojíme na polovicu, pričom v jednej polovici necháme väčšinu žĺtka.
Krok 2
Zemiaky a mrkvu ošúpeme.
Krok 3
Zvyšný proteín, uhorky, pripravenú zeleninu a varenú hruď nakrájajte na malé kocky. Pridajte zelený hrášok, soľ a premiešajte.
Krok 4
Šalát ochutíme majonézou. Položte na tanier a ukradnite polovicu vajíčka.
MIMOchodom
Recept poskytuje reštaurácia Coyote Ugly na Arbate.