Pohánka s opraženou cibuľkou a čerstvou uhorkou

K receptu

Toto jedlo sa môže podávať horúce alebo ako šalát, vopred ochutené chudou kyslou smotanou a posypané jemne nakrájanou zelenou cibuľkou.

zložitosť: ľahko Kalórie: 312,20 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodina Použité: 6,98 g/17,02 g/34,43Praženieruská kuchyňaHlavný chodVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE200 g pohánky 400 ml pitnej vody rastlinný olej – 2 polievkové lyžice 1 čerstvá šalátová uhorka 1 polievková lyžica. l. rastlinný olej cibuľa – 1 veľká cibuľa kyslá smotana na podávanie soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie zelená cibuľa na podávanie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pohánkovú kašu pripravíme podľa základného receptu. Uhorku umyjeme, ošúpeme a nakrájame na tenké prúžky.

Krok 2

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na polovičné kolieska. Na panvici zohrejte rastlinný olej, opečte na ňom cibuľu do zlatista, 3 minúty.

Krok 3

Do pohánkovej kaše pridajte opečenú cibuľu a uhorku a premiešajte. Soľ a korenie.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik