K receptu
Tento lahodný šalát je skutočnou ozdobou na sviatočný stôl!
zložitosť: priemer Kalórie: 326,24 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 20 min Pridať. čas: 30 min Použité: 17,45 g/20,50 g/16,75PraženieŠalátVegetariánstvonarodeninyNový rokVianoceINGREDIENCIE NA 4 PORCIEzemiaky 3 ks kuracie filety 200 g majonéza Makheev 2-3 lyžice. l. nakladaná uhorka 1-2 ks prepeličie vajcia 1 ks čerstvý kôpor 1 ks paprika 50 ml korenie Tabuľka hm RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Najprv musíte na oleji opražiť zemiakové prúžky. Aby ste to dosiahli, zemiaky sa musia na kórejské šaláty nastrúhať na strúhadle alebo ručne nakrájať na prúžky. Nezabudnite opláchnuť studenou vodou a vysušiť na obrúsku. Smažte v malých dávkach, aby ste sa vyhli lepeniu. Zemiakové slamky budú napodobňovať vetvičky.
Krok 2
Uvarte kuracie a prepeličie vajcia. V pohode. Kuracie prsia osolíme, posypeme provensálskymi bylinkami a smažíme, kým sa neuvaria.
Krok 3
Kuracie mäso, cibuľu, papriku, uhorku a kuracie vajcia nakrájame na kocky. Šalát ochutíme majonézou Maheev.
Krok 4
Šalát položte na rovnú dosku, dajte mu okrúhly tvar, v strede vytvorte priehlbinu a posypte nasekaným kôprom. Zemiakový šalát prikryjeme slamkami. Vložte prepeličie vajcia do šalátovej jamky na vrch kôpru.