K receptu
Keďže hlavnými zložkami tohto šalátu sú pripravené mäso, nie je potrebné pridávať soľ a korenie.
zložitosť: ľahko Kalórie: 575,77 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 15 min Pridať. čas: 2 hodiny Použité: 28,29 g/47,89 g/6,80Švajčiarska kuchyňaŠalátVegetariánstvonarodeninyNový rokVianoceINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍestragón (listy) – 1 vetvička malé čerstvé uhorky – 2 kusy 1 citrón stredne nakladané uhorky – 2 kusy sýtené – 400 g cervelat – 400 g stredné hrušky – 4 varená údená šunka – 400 g majonéza – 5 polievkových lyžíc. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Tarhoňu umyjeme, osušíme a nasekáme. Majonézu zmiešame s citrónovou šťavou a estragónom a odstavíme. Pri príprave zvyšných ingrediencií na šalát pohltí majonéza vôňu estragónu.
Krok 2
Uhličitan, cervelat a šunku nakrájajte na tenké prúžky dlhé 2,5 cm. Z cervelátu je potrebné najskôr odstrániť škrupinu a zo šunky odrezať kožu a vrstvu podkožného tuku.
Krok 3
Čerstvé a nakladané uhorky ošúpeme a nakrájame na rovnaké pásiky ako mäsové výrobky.
Krok 4
Hrušky nakrájame na 4 časti, zbavíme jadrovníkov. Dužinu nakrájajte na tenké prúžky.
Krok 5
Mäsové výrobky zmiešame s uhorkami a hruškami.
Krok 6
Šalát ochutíme majonézou a estragónom. Dôkladne premiešame, prikryjeme a necháme odstáť aspoň 2 hodiny.