Švajčiarsky novoročný šalát

K receptu

Keďže hlavnými zložkami tohto šalátu sú pripravené mäso, nie je potrebné pridávať soľ a korenie.

zložitosť: ľahko Kalórie: 575,77 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 15 min Pridať. čas: 2 hodiny Použité: 28,29 g/47,89 g/6,80Švajčiarska kuchyňaŠalátVegetariánstvonarodeninyNový rokVianoceINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍestragón (listy) – 1 vetvička malé čerstvé uhorky – 2 kusy 1 citrón stredne nakladané uhorky – 2 kusy sýtené – 400 g cervelat – 400 g stredné hrušky – 4 varená údená šunka – 400 g majonéza – 5 polievkových lyžíc. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Tarhoňu umyjeme, osušíme a nasekáme. Majonézu zmiešame s citrónovou šťavou a estragónom a odstavíme. Pri príprave zvyšných ingrediencií na šalát pohltí majonéza vôňu estragónu.

Krok 2

Uhličitan, cervelat a šunku nakrájajte na tenké prúžky dlhé 2,5 cm. Z cervelátu je potrebné najskôr odstrániť škrupinu a zo šunky odrezať kožu a vrstvu podkožného tuku.

Krok 3

Čerstvé a nakladané uhorky ošúpeme a nakrájame na rovnaké pásiky ako mäsové výrobky.

Krok 4

Hrušky nakrájame na 4 časti, zbavíme jadrovníkov. Dužinu nakrájajte na tenké prúžky.

Krok 5

Mäsové výrobky zmiešame s uhorkami a hruškami.

Krok 6

Šalát ochutíme majonézou a estragónom. Dôkladne premiešame, prikryjeme a necháme odstáť aspoň 2 hodiny.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik