Zapletané sardínske ravioli Culurjones

K receptu

Každý región Talianska má svoje vlastné plnené cestoviny. Na Sardínii pripravujú iný druh plnených cestovín, takzvané ravioli, ktorých náplň môže pozostávať z čohokoľvek. Nazývajú sa „Culurjones“. Tieto ravioli ani nevyzerajú rovnako ako ravioli z iných regiónov. V každom prípade sú veľmi chutné, napriek tomu, že vyžadujú trochu práce.

zložitosť: priemer Porcie: 2 varenie: 1 hodina 30 minúttalianska kuchyňaHlavný chodDetské menuINGREDIENCIE NA 2 PORCIEčervená ryba 150 g tvaroh 100 g konzervované paradajky 250 g kapary vo vínnom octe 20 gluk 1 ks olivový olej 30 g tvrdého syra 10 vetvičiek bazalky 1 ks čerstvo mleté ​​čierne korenie soľNa test:múka 300 slepačie vajcia 3 ks soľ 5 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Z pšeničnej múky, vajec a soli si pripravíme cesto na naše cestoviny. Hotové cesto necháme 20 minút odpočívať a prikryjeme ho utierkou.

Krok 2

Kým cesto odpočíva, pripravíme si plnku z nasolenej červenej ryby a tvarohu. Rybu očistíme od kostí a zmiešame so syrom. Toto bude náplň do našich raviol.

Krok 3

Vezmite polovicu výsledného cesta (to je približne 250 g cesta). Cesto rozvaľkajte na tenké vrstvy.

Krok 4

Z cesta vykrajujeme kolieska (ja som to urobila pomocou pohára) s priemerom približne 7 cm.

Krok 5

Na okraj kruhu cesta položíme syrovú a rybaciu plnku.

Krok 6

Plnku prikryjeme okrajom cesta.

Krok 7

Potom cesto striedavo ohýbame, najprv vpravo, potom vľavo, aby sme vytvorili pigtail. A koniec vrkoča stlačte prstom tak, aby náplň zostala vo vnútri raviol.

Krok 8

Ravioli sú pripravené. Položte ich na uterák a začnite pripravovať omáčku.

Krok 9

Pripravíme si omáčku.

Krok 10

Na panvici rozohrejeme olivový olej, pridáme nakrájanú cibuľu a všetko opekáme asi 3 minúty. Medzitým si necháme vrieť vodu na varenie našich raviol. Potom pridajte paradajky k cibuli, všetko spolu prehrejte, pridajte soľ a čierne korenie podľa chuti.

Krok 11

Ravioli uvaríme vo vriacej osolenej vode al dente (asi 3 minúty). Ravioli dáme do cedníka, pridáme do omáčky, pridáme kapary, čerstvú bazalku, všetko dobre premiešame s omáčkou.

Krok 12

Navrch posypeme syrom a podávame. Dobrú chuť.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik