Jemne solený losos s uhorkou

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 6 hodínObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčerstvý losos – 200 g gogure – 70 g šľahačky – 50 g chrenu – 30 g morských rias hiyashe wakame – 5 olivový olej – podľa chuti limetka – podľa chuti hrubá morská soľ – podľa chuti kukuričný šalát – podľa chuti čierne sezamové semienka –. ochutnať Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Lososa nakrájajte, zo všetkých strán posypte hrubozrnnou morskou soľou a nechajte 4 hodiny odstáť.

Krok 2

Odstráňte soľ z lososa. Vložte do chladničky na 2 hodiny. Lososa a uhorku nakrájame na plátky.

Krok 3

Smotanu zmiešame s chrenom

Krok 4

Na tanier položte lososa a uhorku. Umiestnite omáčku do stredu. Ozdobte šalátom, sezamovými semienkami a morskými riasami. Pokvapkáme olivovým olejom a limetkovou šťavou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik