K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 6 hodínObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčerstvý losos – 200 g gogure – 70 g šľahačky – 50 g chrenu – 30 g morských rias hiyashe wakame – 5 olivový olej – podľa chuti limetka – podľa chuti hrubá morská soľ – podľa chuti kukuričný šalát – podľa chuti čierne sezamové semienka –. ochutnať Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Lososa nakrájajte, zo všetkých strán posypte hrubozrnnou morskou soľou a nechajte 4 hodiny odstáť.
Krok 2
Odstráňte soľ z lososa. Vložte do chladničky na 2 hodiny. Lososa a uhorku nakrájame na plátky.
Krok 3
Smotanu zmiešame s chrenom
Krok 4
Na tanier položte lososa a uhorku. Umiestnite omáčku do stredu. Ozdobte šalátom, sezamovými semienkami a morskými riasami. Pokvapkáme olivovým olejom a limetkovou šťavou.