Lososové ceviche s uhorkou

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčerstvý losos – 100 g sójovej omáčky – 30 ml limetkovej šťavy – 10 ml uhorky – 100 g manga – 60 pomarančového džúsu – 500 ml škrobu – 5-7 g malej chilli papričky – 2 ks Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Filet z lososa nakrájajte a odstráňte kosti. Nakrájajte na plátky. Potom lososa dve minúty marinujte v sójovej omáčke a limetkovej šťave.

Krok 2

Uhorku a mango nakrájame na tenké plátky.

Krok 3

Odparujte pomarančovú šťavu a čili papričku, kým sa šťava nezredukuje 3-krát. Odstráňte korenie. Omáčku utiahnite škrobom, až kým nebude hustá.

Krok 4

Uhorku a mango poukladáme na tanier. Na vrch položte lososa. Pokvapkáme pomarančovou omáčkou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik