K receptu
OKROSHKA O HOMEMADE KVASS s chrenmi Bude uhasiť hlad a smäd dobre. Perfektná polievka na horúci deň!
zložitosť: ľahko Kalórie: 220,68 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 30 min Použité: 9,79 g/7,66 g/24,99Žiadna tepelná úpravaVečeraVečerapolievkaVegetariánstvoPárty, bufetIngrediencie pre 4 porcie2 veľké vajcia s pevným varením 2-3 lyžičky. chursa 1 liter domáceho chleba Kvass 2-3 varené mladé zemiaky v ich koži 2-3 čerstvé uhorky 120-150 g varené klobásy 4-5 reďkovky 50-70 g zelenej cibule kyslej krému RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Vajcia nakrájajte na polovicu. Oddeľte bielky a žĺtky. Rozdrvte žĺtky v miske s 1 polievkovou lyžicou. l. Kyslá smotana a chren. Pridajte trochu soli. Zriedka 200 ml Kvass. Miešajte.
Krok 2
Narezajte zemiaky (s alebo bez šupky), uhorky, vajcia a klobásy do malých kociek s rovnakou veľkosťou. Rozrezajte reďkovku na plátky. Ak je veľký, nakrájajte na polovicu a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 3
Jemne nasekajte cibuľu a rozdrvte ju do malty štipkou soli.
Krok 4
Rozdeľte nasekané ingrediencie medzi dosky a rezervujte si niekoľko reďkoviek na ozdobu. Pridajte zelenú cibuľu. Nalejte pikantné obliekanie a zvyšné kvass. Pridajte lyžicu kyslej smotany, ozdobte reďkovkami a podávajte.