K receptu
Hlavnou črtou tohto detoxikačného šalátu je zaujímavý ázijský dresing. Používa ingrediencie z japonskej kuchyne a Japonci, ako viete, sú národom dlhovekých Tento šalát možno položiť aj na sviatočný stôl: nikomu sa nebude zdať diétny ani nudný, ba naopak, veľmi ľahký. a pikantné.
zložitosť: ľahko Kalórie: 349,44 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 20 min Použité: 4,08 g/29,73 g/16,69BlenderŽiadna tepelná úpravavečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE100 g červenej kapusty 100 g bielej kapusty 100 g mrkvy 80 g reďkovky 40 g sójových klíčkov 70 g čerstvých uhoriek 15 g tekvicových semienok 1 lyžička. olivový olejNa ázijský dresing:1 strúčik cesnaku 25 g nerafinovaného trstinového cukru 80 ml ryžového octu mitsukan 100 ml rastlinného oleja 20 ml svetlej sójovej omáčky Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Všetky ingrediencie na omáčku dáme do mixéra a rozmixujeme.
Krok 2
Všetku zeleninu nakrájajte alebo nakrájajte na tenké prúžky, pridajte sójové klíčky.
Krok 3
Šalát ochutíme omáčkou, vložíme do servírovacej misy a posypeme tekvicovými semienkami.