K receptu
Výdatný šalát s fazuľou lima, morskými riasami, čerstvými uhorkami.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 min Pridať. čas: 1 hodinaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátPárty, bufetnarodeninyKarnevalNový rokVeľká nocPiknikVianoceINGREDIENCIE NA 4 PORCIEfazuľa lima 130 g soľ, podľa chuti konzerva kaputa 100 čerstvých gogurov 1 ks 1 zväzok petržlenovej vňate grécky jogurt 1,5 PL majonéza 1,5 PL zmes papriky 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Namočte fazuľu na niekoľko hodín (najlepšie cez noc) a varte do mäkka. Vajíčka uvaríme na tvrdo.
Krok 2
Uhorku nakrájame na pásiky.
Krok 3
Do misky dáme uvarenú fazuľu a nakrájanú uhorku. Vajcia nakrájame a pridáme do misky.
Krok 4
Pridajte morské riasy.
Krok 5
Huby umyjeme, osušíme, nadrobno nakrájame a pridáme do šalátu.
Krok 6
Na dresing kombinujte jogurt s majonézou, korením a soľou, ak je to potrebné. Všetky ingrediencie na šalát zmiešame. Okoreníme tesne pred podávaním. Dobrú chuť!