Šalát s morskými riasami a fazuľou lima

K receptu

Výdatný šalát s fazuľou lima, morskými riasami, čerstvými uhorkami.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 min Pridať. čas: 1 hodinaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátPárty, bufetnarodeninyKarnevalNový rokVeľká nocPiknikVianoceINGREDIENCIE NA 4 PORCIEfazuľa lima 130 g soľ, podľa chuti konzerva kaputa 100 čerstvých gogurov 1 ks 1 zväzok petržlenovej vňate grécky jogurt 1,5 PL majonéza 1,5 PL zmes papriky 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Namočte fazuľu na niekoľko hodín (najlepšie cez noc) a varte do mäkka. Vajíčka uvaríme na tvrdo.

Krok 2

Uhorku nakrájame na pásiky.

Krok 3

Do misky dáme uvarenú fazuľu a nakrájanú uhorku. Vajcia nakrájame a pridáme do misky.

Krok 4

Pridajte morské riasy.

Krok 5

Huby umyjeme, osušíme, nadrobno nakrájame a pridáme do šalátu.

Krok 6

Na dresing kombinujte jogurt s majonézou, korením a soľou, ak je to potrebné. Všetky ingrediencie na šalát zmiešame. Okoreníme tesne pred podávaním. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik