K receptu
Jasný a výdatný šalát vám zdvihne náladu a odoženie jesenné blues
zložitosť: ľahko Kalórie: 397,66 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 5 min Pridať. čas: 10 min Použité: 14,09 g/33,84 g/18,25Žiadna tepelná úpravaPraženievečeravečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 2 PORCIEprúžky slaniny 3-4 ks halibut údený za studena 100 g šalátové listy 50 g cherry paradajky 100 g toastový chlieb, kúsky 2 ks olivový olej 1 polievková lyžica. l.citrónová šťava 1 polievková lyžica. l.horčica zrna 1 ČL.čierna soľ Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Slaninu na šalát nakrájame na kúsky a opražíme. Plátky chleba nakrájame na kocky, polejeme lyžičkou olivového oleja, osolíme, položíme na plech v jednej vrstve a sušíme v rúre 10 minút pri 200 stupňoch.
Krok 2
Paradajky nakrájajte na polovice, halibuta na kúsky a šalát natrhajte rukami.
Krok 3
Na údený halibut šalát vyšľaháme zvyšný olej s citrónovou šťavou, horčicou, soľou a korením.
Krok 4
Do šalátovej misy dáme šalát, slaninu, paradajky, halibuta, prelejeme dresingom, posypeme krutónmi.