Fazuľová polievka s mäsovými guľkami

K receptu

Túto polievku by som nazval mužskou, keďže je veľmi výživná a sýta: fazuľa, fašírky, rezance a zemiaky! Výživné, chutné a výživné!

zložitosť: ľahko Kalórie: 362,28 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 1 hodina 30 minút Použité: 22,06 g/15,18 g/32,93VareniePraženieVečerapolievkaINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍkurací vývar 2 mleté ​​bravčové mäso 500 g konzerva červenej fazule 1 bobkový list 1 ks paradajky 3 ks červená paprika 1 ks pór 1 ks zemiaky 3 ks paradajkový pretlak 1 polievková lyžica bobkový list 1 ks rezance 4 hniezda zelené korenie soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Vo vývare uvaríme na kocky nakrájané zemiaky a fašírky z mletého mäsa.

Krok 2

Na veľkej panvici orestujte zeleninu: najskôr pór, potom pridajte mrkvu, potom papriku a paradajky. Zeleninu necháme trochu podusiť. Na konci dusenia pridáme paradajkový pretlak a necháme ešte pár minút restovať so zeleninou.

Krok 3

Keď sú zemiaky a mäsové guľky hotové, pridajte na panvicu dusenú zeleninu, fazuľu z konzervy a rezance. Polievku dochutíme soľou, korením a bobkovým listom.

Krok 4

Keď sú rezance hotové, nalejte polievku do misiek a ozdobte nasekanými bylinkami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik