grécky kebab

K receptu

Grécky kebab má jemnú chuť, pretože kuracie mäso sa pridáva do mletého hovädzieho mäsa. A hlavné tajomstvo úspechu spočíva v tom, ako dobre toto mleté ​​mäso hnetiete a ušľaháte.

zložitosť: ľahko Porcie: 9Gril/BBQMlynček na mäsoPraženiegrécka kuchyňaHlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyPiknikINGREDIENCIE NA 9 PORCIÍkuracie mäso – 400 g hovädzie mäso – 500 g bazalka – 2 g šalvia – 1 – 2 g tymian – 1 – 2 g morská soľ – 5 g morská soľ – 5 čerstvých gogurtov – 20 slaných gogurtov – 20 g ľadového šalátu – 20 mletého čierneho korenia – 5 g koriandra – 1 gredis – 22 jogurtov – 150 gpita – 9 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Mäso a bylinky (bazalka, šalvia, tymian) raz prepasírujte na hrubom mlynčeku na mäso. Pridajte soľ.

Krok 2

Mleté mäso veľmi dobre premiešajte a šľahajte ako rezne, hádzajte ho na stôl, aby z hmoty vyšiel vzduch.

Krok 3

Z pripraveného mletého mäsa vytvarujeme párky a opečieme na grilovacej panvici.

Krok 4

Pripravte omáčku. Uhorky, reďkovky, koriander a ľadový šalát nasekáme nadrobno. Zmiešame s jogurtom. Pridajte korenie a morskú soľ, dobre premiešajte. Podávame v omáčke.

Krok 5

Opečte pitu na grile, položte na ňu klobásy – 2 na porciu.

MIMOchodom

Recept poskytol Ilya Cherkashin, šéfkuchár reštaurácie Balcony.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik