Kotlety „Nezvyčajné“

K receptu

Čo robí tieto kotlety nezvyčajné, je to, že majú v sebe dieru. Aj chutné, aj zdravé.

zložitosť: priemer Kalórie: 366,78 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 30 min Použité: 17,88 g/22,27 g/23,92Mlynček na mäsoPraženieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEhovädzia dužina 300 gluk 1 ks jačmenné krúpy 3 polievkové lyžice. l. strúhanka 1/2 lyžice rastlinný olej 4 lyžice. l.zemiakový (alebo zeleninový) nálev na servírovanie, na servírovanie; RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cereálie zalejte vodou a nechajte 30 minút pôsobiť. na opuchy.

Krok 2

Prejdite hovädzie mäso, cibuľu a obilniny cez mlynček na mäso.

Krok 3

Do mletého mäsa pridajte trochu vody, soľ a korenie. Hniesť. Nasilu vhoďte mleté ​​mäso do misky, aby sa uvoľnil vzduch.

Krok 4

Navlhčite si ruky vodou a vytvorte guľky z mletého mäsa, ktoré obalte v strúhanke, čím získate tvar puku.

Krok 5

Rezne opečieme na dobre rozohriatej panvici na oleji z oboch strán (každá asi 10 minút).

Krok 6

Rezne podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik