K receptu
Čo robí tieto kotlety nezvyčajné, je to, že majú v sebe dieru. Aj chutné, aj zdravé.
zložitosť: priemer Kalórie: 366,78 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 30 min Použité: 17,88 g/22,27 g/23,92Mlynček na mäsoPraženieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEhovädzia dužina 300 gluk 1 ks jačmenné krúpy 3 polievkové lyžice. l. strúhanka 1/2 lyžice rastlinný olej 4 lyžice. l.zemiakový (alebo zeleninový) nálev na servírovanie, na servírovanie; RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cereálie zalejte vodou a nechajte 30 minút pôsobiť. na opuchy.
Krok 2
Prejdite hovädzie mäso, cibuľu a obilniny cez mlynček na mäso.
Krok 3
Do mletého mäsa pridajte trochu vody, soľ a korenie. Hniesť. Nasilu vhoďte mleté mäso do misky, aby sa uvoľnil vzduch.
Krok 4
Navlhčite si ruky vodou a vytvorte guľky z mletého mäsa, ktoré obalte v strúhanke, čím získate tvar puku.
Krok 5
Rezne opečieme na dobre rozohriatej panvici na oleji z oboch strán (každá asi 10 minút).
Krok 6
Rezne podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou. Dobrú chuť!