K receptu
Veľmi jemný, veľmi chutný, veľmi príjemný šalát!
zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 10 min Pridať. čas: 5 minŽiadna tepelná úpravaŠalátPárty, bufetnarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 2 PORCIEúdené krevety 20 ks čerstvá uhorka 1 ks zelená cibuľa 1 polievková lyžica. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorku, mrkvu a jablko nakrájame na pásiky. Šalát je umiestnený po častiach vo vázach: jablká – mrkva – uhorka.
Krok 2
Vrchná vrstva sú krevety. Posypte zelenou cibuľkou a pridajte trochu majonézy. Na šalát som použila údené krevety (už pripravené).
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Na šalát môžete variť (alebo smažiť) mrazené krevety podľa odporúčaní na obale.
UŽITOČNÉ RADY
Na šalát si vezmite sladkokyslé jablko. Jadro čerstvej uhorky nevyškrabujte lyžičkou.