K receptu
Najočakávanejšia kombinácia – paradajky s cibuľou – šéfkuchár Vermuteria Carlo Grecu to rozohrá v najletnejšom šaláte s nakladanou červenou cibuľou a hroznovým olejom, domácim pestom a kaparovými lupienkami
zložitosť: ľahko Porcie: 1Žiadna tepelná úpravaVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUnakladaná červená cibuľa – 20 g uzbeckých paradajok – 120 g hroznového oleja – 5 g čerstvého koriandra – 5 g pesta – 30 g kaparových lupienkov – 5 g olív Taggiska – 15 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Paradajky nakrájame na plátky, červenú cibuľu na pol krúžky.
Krok 2
Zeleninu jemne premiešajte s olejom z hroznových jadierok.
Krok 3
Na tanier položte pesto omáčku, na ňu paradajky a cibuľku, potom olivy a zväzok lístkov koriandra.
Krok 4
Ozdobíme čipsami z kapary.
MIMOchodom
Recept poskytol Carlo Grecu, koncepčný šéfkuchár baru Vermuteria.