Sladké paradajky s pestom a červenou cibuľou

K receptu

Najočakávanejšia kombinácia – paradajky s cibuľou – šéfkuchár Vermuteria Carlo Grecu to rozohrá v najletnejšom šaláte s nakladanou červenou cibuľou a hroznovým olejom, domácim pestom a kaparovými lupienkami

zložitosť: ľahko Porcie: 1Žiadna tepelná úpravaVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUnakladaná červená cibuľa – 20 g uzbeckých paradajok – 120 g hroznového oleja – 5 g čerstvého koriandra – 5 g pesta – 30 g kaparových lupienkov – 5 g olív Taggiska – 15 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky nakrájame na plátky, červenú cibuľu na pol krúžky.

Krok 2

Zeleninu jemne premiešajte s olejom z hroznových jadierok.

Krok 3

Na tanier položte pesto omáčku, na ňu paradajky a cibuľku, potom olivy a zväzok lístkov koriandra.

Krok 4

Ozdobíme čipsami z kapary.

MIMOchodom

Recept poskytol Carlo Grecu, koncepčný šéfkuchár baru Vermuteria.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik