Snack z uhoriek v kyslej smotane

K receptu

Rýchle, chutné a na prípravu nenáročné predjedlo z uhoriek s kyslou smotanou je záchranou doma aj na vidieku. môžeme podávať s čerstvým chlebom na raňajky alebo ku grilovanému mäsu či rybe

zložitosť: ľahko Kalórie: 447,40 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 15 min Použité: 2,63 g / 46,73 g / 3,94Žiadna tepelná úpravaVečeraVečeraObčerstvenieŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoDetské menuPiknikINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ500 g plnotučnej kyslej smotany 4 stredné uhorky 1 malý zväzok koriandra 1 zväzok zelenej cibule 4 polievkové lyžice. l. nerafinovaný olivový alebo slnečnicový olej morská soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Jemne nakrájajte cibuľu a stonky koriandra, vložte do mažiara a posypte 1 lyžičkou. soľ. Nechajte 5 minút postáť a potom zeleň rozdrvte na pastu.

Krok 2

Zelenú pastu zmiešame s kyslou smotanou a ochutíme korením. Koriandr natrhajte na jednotlivé lístky.

Krok 3

Ak je to potrebné, olúpte uhorky a nakrájajte dužinu na stredné kúsky. Uhorky zmiešame so zelenou kyslou smotanou, posypeme koriandrom, prelejeme olejom a podávame k rybám, mäsu alebo hydine.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik