Squashový kaviár

Squashový kaviár

  Squashový kaviár K receptu

Petržlen možno nahradiť akýmikoľvek inými bylinkami: kôprom, koriandrom, bazalkou, estragónom.

zložitosť: ľahko Kalórie: 63,34 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 1 hodina 30 minút Použité: 1,08 g/3,84 g/5,95RúraKonzervovaniePrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIE2 kg cukety 300 g sladkej červenej cibule 4 strúčiky cesnaku 1 malý zväzok petržlenovej vňate 1 kg veľmi zrelých paradajok 80 ml jablčného octu nerafinovaný slnečnicový olej čerstvo mleté ​​čierne korenie soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cuketu ošúpeme, ak treba, nasekáme nahrubo, pečieme v rúre predhriatej na 200 °C do mäkka, asi 20 minút. Potom nasekajte nadrobno.

Krok 2

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Cesnak prelisujeme, ošúpeme a nasekáme nadrobno. Petržlenovú vňať zbavíme stopiek (tu nebudú potrebné) a lístky nasekáme nadrobno.

Krok 3

Znížte paradajky na 1 minútu. vo vriacej vode, potom opláchnite studenou vodou a opatrne zlúpnite šupku. Dužinu spolu s jadrovníkom nakrájame na malé kocky.

Krok 4

Dužinu baklažánu, cibuľu, cesnak a paradajky, soľ, korenie, pridáme petržlenovú vňať a dochutíme octom, soľou, korením a olejom podľa chuti.

Krok 5

Výslednú zmes rozdeľte do sterilizovaných pohárov, položte poháre na mriežku do hrnca. Naplňte vodou až po vešiaky, priveďte do varu, pasterizujte 40 minút. Potom poháre zatvorte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik