K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUfilet z lososa 90 g fazule edamame 5-10 pažítky 3 riasy hiyashi na ozdobu Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Filet z lososa nakrájame na kocky so stranou 5-6 mm. Sójové bôby vložte na 10-15 sekúnd do vriacej vody, sceďte do cedníka a na 20 sekúnd pod tečúcou studenou vodou, odstráňte šupku. Nechajte 1-2 strúčiky na ozdobu. Pažítku nasekáme nadrobno. Jemne osolenú uhorku ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Zmiešajte všetky ingrediencie.
Krok 2
Zmiešajte olivový olej a limetkovú šťavu, prelejte zmesou a ozdobte fazuľou a riasou hiyashi.