Tatarák z lososa s jemne nasolenou uhorkou

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUfilet z lososa 90 g fazule edamame 5-10 pažítky 3 riasy hiyashi na ozdobu Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Filet z lososa nakrájame na kocky so stranou 5-6 mm. Sójové bôby vložte na 10-15 sekúnd do vriacej vody, sceďte do cedníka a na 20 sekúnd pod tečúcou studenou vodou, odstráňte šupku. Nechajte 1-2 strúčiky na ozdobu. Pažítku nasekáme nadrobno. Jemne osolenú uhorku ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Zmiešajte všetky ingrediencie.

Krok 2

Zmiešajte olivový olej a limetkovú šťavu, prelejte zmesou a ozdobte fazuľou a riasou hiyashi.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik