K receptu
Neobvyklý tvarohový kastról s paradajkami a cesnakom, ktorý môže slúžiť ako plnohodnotné jedlo – veľmi uspokojivé a aromatické.
zložitosť: ľahko Kalórie: 321,70 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 45 min Použité: 23,09 g/23,19 g/4,28PečenieRaňajkyVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍstrúhaný parmezán – 50 g tvaroh – 500 g maslo – 1 polievková lyžica. l kyslá smotana – 200 g pretlačený cesnak – 1 strúčik vajca – 4 ks rastlinný olej – 1 polievková lyžica. l.soľ – podľa chuti cherry paradajky – 300 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cesnak ošúpeme, nasekáme, zmiešame s parmezánom. Zapekaciu misu vymastíme maslom a vysypeme parmezánom a cesnakom.
Krok 2
Paradajky umyte, vložte do formy, pridajte soľ, korenie a posypte rastlinným olejom. Vložte do rúry predhriatej na 200 °C na 15 minút.
Krok 3
Tvaroh rozšľaháme s vajíčkami a kyslou smotanou, dochutíme soľou a korením. Pridajte k paradajkám. Vráťte panvicu do rúry na 20 minút. Pri podávaní môžeme kastról posypať nasekaným kôprom.