K receptu
Mäso na tento šalát nie je varené, ale marinované a vyprážané. Uhorka dodá mäsu sviežu nôtu.
zložitosť: priemer Porcie: 2 varenie: 30 min Pridať. čas: 1 hodinaPraženieŠalátINGREDIENCIE NA 2 PORCIEkuracie filety 200 gogurtov 200 g sezamu 1 ČL sójovej omáčky 5 ČL rastlinného oleja 5 ČL vínneho octu 1 ČL cukru 1 ČL zmesi papriky 1/4 ČL Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Kuracie filé nakrájajte na pásiky. Zmiešajte 3 polievkové lyžice. l. sójová omáčka s octom a cukrom. Nalejte na mäso a nechajte 30 minút marinovať.
Krok 2
Mäso nakrájame na kocky. Na panvici zohrejte 3 polievkové lyžice. l. rastlinný olej a smažte kuracie kocky do zlatista. Necháme vychladnúť.
Krok 3
Uhorky umyte a nakrájajte na polovičné krúžky.
Krok 4
Na dresing zmiešajte 2 polievkové lyžice. l. sójová omáčka a 2 polievkové lyžice. l. olej, korenie. Spojte uhorky a kuracie mäso v miske, prelejte dresingom a premiešajte.
Krok 5
Pri podávaní šalát posypeme sezamovými semienkami. Dobrú chuť!!!