Uhorkový a kurací šalát

K receptu

Mäso na tento šalát nie je varené, ale marinované a vyprážané. Uhorka dodá mäsu sviežu nôtu.

zložitosť: priemer Porcie: 2 varenie: 30 min Pridať. čas: 1 hodinaPraženieŠalátINGREDIENCIE NA 2 PORCIEkuracie filety 200 gogurtov 200 g sezamu 1 ČL sójovej omáčky 5 ČL rastlinného oleja 5 ČL vínneho octu 1 ČL cukru 1 ČL zmesi papriky 1/4 ČL Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kuracie filé nakrájajte na pásiky. Zmiešajte 3 polievkové lyžice. l. sójová omáčka s octom a cukrom. Nalejte na mäso a nechajte 30 minút marinovať.

Krok 2

Mäso nakrájame na kocky. Na panvici zohrejte 3 polievkové lyžice. l. rastlinný olej a smažte kuracie kocky do zlatista. Necháme vychladnúť.

Krok 3

Uhorky umyte a nakrájajte na polovičné krúžky.

Krok 4

Na dresing zmiešajte 2 polievkové lyžice. l. sójová omáčka a 2 polievkové lyžice. l. olej, korenie. Spojte uhorky a kuracie mäso v miske, prelejte dresingom a premiešajte.

Krok 5

Pri podávaní šalát posypeme sezamovými semienkami. Dobrú chuť!!!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik