K receptu
Šéfkuchár reštaurácie Valenok Sergey Batukov pripravuje osviežujúci a letný ľahký kórejský šalát s pásikmi mrkvy a sladkej papriky, zelenou cibuľkou, cesnakom a pikantným dresingom.
zložitosť: ľahko Kalórie: 82,69 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 10 min Použité: 2,70 g/0,26 g/17,58Žiadna tepelná úpravaKórejská kuchyňaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE600 g uhoriek 160 g mrkvy 200 g sladkej papriky 20 g koriandra + na ozdobu 40 g zelenej cibuľky 1 strúčik cesnaku 8 g soli 20 g cukru 10 ml 9 % octu 20 g sladkokyslej omáčky, voliteľne s čili papričkou Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky nakrájame na kocky, mrkvu a papriku na tenké prúžky, zelenú cibuľku a koriandr nasekáme nadrobno. Cesnak pretlačíme lisom.
Krok 2
Zmiešajte zeleninu, pridajte soľ, cukor, ocot a omáčku, premiešajte. Šalát ozdobíme lístkami koriandra.