K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 15 minčínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUshiso omáčka 30 g sójovej omáčky 10 g sezamového oleja 10 g sezamu 3 g cukru 15 g cesnaku 6 mäty 4 červené chilli papričky 5 čerstvých gogurts 110 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Shiso omáčku zmiešame so sójovým a sezamovým olejom, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, čili papričku nakrájame na plátky a pridáme mätu.
Krok 2
Do výslednej omáčky vložte malé uhorky, najskôr ich prekrojte na polovicu, premiešajte a nechajte 3 minúty odstáť.