K receptu
Vynikajúci dip vyrobený z kyslých uhoriek bude skvelým doplnkom na váš jedálenský stôl ako občerstvenie.
zložitosť: ľahko Porcie: 1Omáčka, dresingINGREDIENCIE NA 1 PORCIUnakladaná uhorka 1 ks syr 50 g cesnak 1 strúčik majonéza 2 polievkové lyžice. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorku nastrúhame.
Krok 2
Do rovnakej misky nastrúhame syr.
Krok 3
A strúčik cesnaku.
Krok 4
Pridajte majonézu.
Krok 5
Zmiešajte. Pripravený!
Krok 6
Môžete podávať.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Hotovú omáčku môžeme pokvapkať olivovým olejom.
UŽITOČNÉ RADY
Je vynikajúce namáčať všetko do tejto omáčky: mäso, hydina, ryby, zelenina a krutóny z ražného chleba sú obzvlášť chutné.