Cool krémová polievka zo zeleného korenia s kamčatským krabom a thajským mangom

K receptu

Polievky s rôznymi morskými plodmi sú najobľúbenejšie v prímorských krajinách. Ale každá žena v domácnosti môže pripraviť takúto polievku napríklad s krabím mäsom, pretože morské plody sú dostupné pre všetkých bez ohľadu na to, kde žijú.

zložitosť: ľahko Porcie: 1BlenderŽiadna tepelná úpravapolievkaINGREDIENCIE NA 1 PORCIUPre mango kraba: mangová dužina – 80 gPre mango kraba: krabie mäso – 120 gPre mango kraba: olivový olej – 1 polievková lyžica koriandra – 2-3 vetvičkyAk chcete odoslať:mangold – malá hrsť olív – 2 ks ružové korenie – štipkaNa polievku: dobrý biely chlieb – 200 ks zelená paprika – 600 g cukrový sirup – 60 ks čili paprík – 2 ks uhorky – 300 gmicukan – 60 gsok 1 červená citrónová cibuľa – 30 g olivový olej – 150 g soľ – 2 g cesnak – 2 strúčiky Tabuľka hmotností a opatrenia RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na polievku odrežte z chleba kôrky, uhorky zbavte semien a papriky odstráňte semienka a šupku. Všetky ingrediencie rozdrvte v mixéri do hladka a dôkladne vychladnite.

Krok 2

Mango nakrájame na 3-5 mm kocky. Krabie mäso oddeľte na vlákna a zmiešajte s mangom a nasekanými lístkami koriandra. Naplňte olejom.

Krok 3

Pred podávaním polievku nalejeme do misiek, ozdobíme lístkami mangoldu, nadrobno nakrájanými olivami a posypeme ružovým korením. Podávajte krabie mäso s mangom oddelene v omáčke.

MIMOchodom

Recept poskytol Carlo Grecu, šéfkuchár reštaurácie Carlson.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik