K receptu
Žiadna pizza sa nevyrovná domácej, dokonca ani talianskej! Môžete si vyrobiť akúkoľvek náplň podľa vlastného uváženia, takže tu je všetko veľmi jednoduché!
zložitosť: priemer Kalórie: 708,13 kcal/porcia Porcie: 5 Použité: 22,62 g/44,28 g/66,23Hlavný chodINGREDIENCIE NA 5 PORCIÍna plnenie:paradajky 100 gkečup 3-4 lyžice klobása 100 cibuľa 1 ks syr 150-200 gmozzarella 100 g korenna test:voda 220 ml múky (na cesto) 3 ČL cukru 2 ČL soli 1 ČL múky 300 g rastlinného oleja 8 ČL Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
V teplej vode (40˚C) rozriedime droždie, cukor, soľ a 3 polievkové lyžice. múky. Cesto necháme pol hodiny na teplom mieste. Keď sa cesto zväčší, pridáme múku, maslo a lyžicou vymiesime cesto. Prikryjeme utierkou a necháme hodinu na teplom mieste.
Krok 2
Keď cesto vykysne, vymiesime ho prstami vo forme vystlanej papierom na pečenie.
Krok 3
Povrch cesta namažte kečupom.
Krok 4
Všetky suroviny nakrájame na tenké kolieska (alebo plátky), syr nastrúhame. Potom rozložíme našu plnku, posypeme syrom a korením. Vložte do rúry na 30 minút pri 180˚C. Pizza je pripravená!
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Kvások sa musí skladovať v chladničke, ak bolo balenie predtým otvorené! Skontrolujte aj trvanlivosť kvásku. Ak sa cesto nezväčší, cesto nevykynie