Filet z tresky s letnou zeleninou

K receptu

V lete chcete pridať zeleninu do všetkých svojich jedál a náš recept na filet z tresky s letnou zeleninou nie je výnimkou. Nové zemiaky, sladká paprika, zrelé paradajky – všetko je tak chutné, že sa to nedá zastaviť.

zložitosť: ľahko Kalórie: 388,18 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 30 min Použité: 38,27 g/14,54 g/25,58Hlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEšťava z 1 citróna rastlinný olej – 3 lyžice. l. sladká paprika s tenkou šupkou – 4 ks nové zemiaky – 500 g paradajka – 2 ks treska (filé) – 750 g veľká červená cibuľa – 1 ks – podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Papriky umyte, nakrájajte na 4 časti, odstráňte jadro. Zemiaky umyjeme a nakrájame na kolieska. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na plátky. Znížte paradajky na 1 minútu. do vriacej vody, potom opláchnite ľadovou vodou a odstráňte kožu. Dužinu nakrájajte na plátky. V hrnci zohrejte olej a za stáleho miešania opečte zemiaky a cibuľu do zlatista, 5 minút.

Krok 2

Znížte teplotu, pridajte papriku, paradajky a soľ. Varte 7 minút.

Krok 3

Rybu nakrájajte na porcie. Dochutíme soľou a korením a položíme kožou nadol na zeleninu. Varte prikryté 7 minút.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik