K receptu
Avokádo a ľanové semienka sú pre vysoký obsah Omega 3 nenasýtených mastných kyselín nie nadarmo považované za prírodné energizéry a potraviny predlžujúce mladosť. A uhorka obsahuje viac živín ako kalórií.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minBlenderOdšťavovačŽiadna tepelná úpravaVečeraVečerapolievkaVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEčerstvá uhorka – 600 ml kokosová voda – 600 ml lavokádo – 240 glymonová šťava – 100 ml ľanový olej – 60 ml koreň zázvoru – 60 g cesnak – 8 olivový olej – 60 ml a koriander na ozdobu Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravte si čerstvú uhorku, pridajte do nej citrónovú šťavu.
Krok 2
Čerstvú šťavu nalejte do mixéra, pridajte olivový a ľanový olej a tiež kokosovú vodu. Potom pridáme olúpané avokádo, olúpaný a nasekaný koreň zázvoru, strúčik cesnaku a soľ. Všetky ingrediencie dôkladne rozdrvte do hladka.
Krok 3
Vzniknutú zmes nalejeme do polievkového taniera, ozdobíme kockami avokáda a uhorky, prúžkami morskej riasy nori a lístkami koriandra.
MIMOchodom
Recept poskytol Alexey Malykhin, šéfkuchár reštaurácie GROOT.