K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 5 min Pridať. čas: 5 minŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUzelený hrášok (mladý) 1 šálka uhorky 3-4 ks reďkovky 5-6 ks kôpru polovica zväzku soľ 1 štipka čierneho korenia podľa chuti štipka masla 2 ČL olivového oleja 1-2 polievkové lyžice. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na panvici rozohrejte maslo, pridajte hrášok a za stáleho miešania zahrievajte 1 minútu. Odstráňte z tepla, ochlaďte.
Krok 2
Reďkovky nakrájame na tenké plátky, uhorky nasekáme podľa želania, pridáme hrášok, nadrobno nakrájaný kôpor, soľ a korenie podľa chuti a dochutíme olivovým olejom.