Nesladené tvarohové koláče s omáčkou

K receptu

Palacinky z tvarohu od Evgenia Leonovej, šéfredaktorky kníh o gastronómii, sú vynikajúcim jedlom na stred týždňa – ľahké a zaujímavé.

zložitosť: ľahko Kalórie: 654,35 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 30 min Použité: 35,62 g/39,17 g/32,99PraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieHlavný chodVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 3 PORCIE300 g tvarohu 100 g strúhaného parmezánu 1 kuracie vajce 4 polievkové lyžice. l. múkaolivová olejová soľNa omáčku:300 g paradajok, konzervovaných vo vlastnej šťave 2 strúčiky cesnaku 3 vetvičky bazalky 2-3 polievkové lyžice. l. vykôstkované olivy 1 polievková lyžica. l. olivový olej čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte omáčku. Cesnak ošúpeme a nasekáme nadrobno. Paradajky ošúpeme a nakrájame na malé kúsky. Olivy nakrájajte na krúžky. Nasekajte listy bazalky.

Krok 2

V hrnci zohrejte olivový olej, opečte cesnak a potom pridajte paradajky. Varte 15 minút na miernom ohni. Pridajte olivy, bazalku, soľ a korenie. Pokračujte vo varení ďalších 5 minút.

Krok 3

Pripravte tvarohové koláče. V miske zmiešame tvaroh, strúhaný syr a vajíčko, pridáme múku (2-3 ČL), soľ a premiešame. Zo zmesi vytvarujeme tvarohové koláče a obalíme v múke.

Krok 4

Na panvici rozohrejeme olivový olej a cheesecaky opečieme z oboch strán do zlatista. Pripravte sa pod vekom. Podávajte tvarohové koláče s omáčkou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik