Paradajkové gazpacho so syrom a jahodami

K receptu

Jahody úplne, ale veľmi jemne premieňajú chuť obľúbenej studenej polievky gazpacho, robia ju aromatickejšou a pikantnejšou.

zložitosť: priemer Porcie: 4 varenie: 20 minBlenderŽiadna tepelná úpravaVečeraVečerapolievkaVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEPikantná omáčka – 40 zelených fazúľ – 16 g olivového oleja – 40 g hovädzích paradajok – 200 g burraty – 200 gPre gazpacho: paradajky pilati vo vlastnej šťave – 500 g tomatovej šťavy – 200 čerstvých lúpaných gogurtov – 50 g jahôd – 40 g strúhanky – 30 cibuľových glukov – 15 stolového octu – 5 g olivového oleja – 10 g soli – 5 g kryštálového cukru – 10 g Tabuľka váhy a miery RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Všetky ingrediencie na gazpacho, okrem masla, cukru a soli, vyšľahajte v mixéri do hladka a potom preceďte.

Krok 2

Do gazpacha pridáme olivový olej, soľ a cukor a všetko premiešame.

Krok 3

Pripravte si šalát z paradajok, zelenej cibuľky a dochuťte pikantnou omáčkou. Podávajte gazpacho s paradajkovým šalátom a syrom burrata.

MIMOchodom

Recept poskytol Dmitrij Shurshakov, šéfkuchár gastrobaru Nikam nejdeme.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik