Šalát z údeného lososa sockeye s uhorkami a vajcom

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 2 min Pridať. čas: 10 minŽiadna tepelná úpravaVarenieRaňajkyVečeraObčerstvenieVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEjemne solený losos 200 prepeličích vajec 10 ks uhorka 1 ks listy šalátu (mám frisée a rukolu)Ingrediencie na dresing:rastlinný olej 2 lyžice. l.sezamový olej 1 polievková lyžica. l.med 1 polievková lyžica. l.citrónová šťava 1 polievková lyžica. l.soľ mleté ​​čierne korenie horčica (voliteľné) 1 lyžička. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Všetky ingrediencie na dresing zmiešame.

Krok 2

Uhorku nakrájajte na malé kocky, lososa na dlhé široké pásiky a vajcia na polovicu.

Krok 3

Všetko premiešame a okoreníme.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik